Aanmelden

Je hebt een verwijzing

Vanaf 01-01-2020 kunnen cliënten zich helaas niet meer zelfstandig aanmelden bij Amatus GGZ wanneer zij beschikken over een verwijsbrief van de huisarts of andere verwijzer. Verwijzingen van huisartsen of andere verwijzers dienen te geschieden via Zorgdomein, TIPP of een andere verwijsbureau.

Kan de verwijzing om redenen niet verstuurd worden via de genoemde kanalen, neem dan contact op met ons secretariaat. Zij helpen u graag verder.

 

 

Je hebt geen verwijsbrief?

Je hebt geen verwijsbrief van jouw huisarts of arts. Maar je wil je wel graag aanmelden voor behandeling. Dan kun je jezelf  aanmelden via het online formulier. Probeer het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Nadat wij jouw aanmelding  hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. LET OP!: Behandelingen zonder verwijsbrief worden niet vergoed vanuit de basis verzekering. De kosten voor de behandelingen kunnen deels of volledig voor rekening komen. Voor meer informatie neem contact op met het secretariaat.

Goed om te weten.

Soms ontbreekt belangrijke informatie in de verwijsbrief. In dat geval kan het wat langer duren voor wij jou contacteren. Informeer gerust naar de status van je aanmelding.

Jouw behandeling bij Amatus GGZ wordt meestal vergoed door je zorgverzekering, met inachtneming van je eigen risico.  Hou er rekening mee dat de behandeling voor vergoeding in aanmerking komt wanneer je beschikt over een (geldige) verwijsbrief van een arts.
Op onze pagina “Tarieven en Vergoedingen” vindt je alle informatie bij elkaar.

Tot het eerste gesprek (intakegesprek) blijft jouw behandelend arts die je naar Amatus GGZ heeft verwezen verantwoordelijk voor jouw behandeling. Verslechtert je situatie of maak jij je zorgen, neem dan contact op met de arts die jou naar ons heeft verwezen.

Bekijk hier de actuele wachttijden