Werken bij Amatus GGZ

Word jij onze nieuwe Collega?

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende werkomgeving waar volop mogelijkheden zijn? Amatus GGZ heeft regelmatig vacatures voor onder andere (GZ-)psychologen en specialisten in de GGZ. Zowel in de GBGGZ als de SGGZ. Amatus GGZ biedt een inspirerende en persoonlijke werkomgeving met oog voor elkaar en de cliënt. Binnen onze organisatie krijgt je veel ruimte voor ontwikkeling van je eigen persoon en eigen kracht als behandelaar.

We sluiten aan bij jouw affiniteiten en mogelijkheden, die willen we zo goed mogelijk stimuleren. De sfeer bij Amatus GGZ is open, informeel en persoonlijk. Net zoals we cliënt tegemoet treden.

vacatures ggz limburg 2

Amatus GGZ: een werkplek met veel vrijheid en mogelijkheden.

Amatus GGZ is een erkende instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Elsloo. Met als motto ‘Wij zijn er voor jou!’ biedt Amatus GGZ deskundige en betrouwbare hulp voor iedere inwoner van Gemeente Stein, Beek en omgeving.

Amatus GGZ biedt hulp in de Generalistische basis GGZ (GBGGZ) en Specialistische GGZ (SGGZ). Onze missie is om geestelijke gezondheid te bevorderen op een bijzondere manier: persoonsgericht met oog voor de mens achter de klacht, zijn unieke context en eigen verhaal. Hiermee stimuleren we, naast klachtenreductie, een proces van autonomie en groei, duurzame verandering en zelfredzaamheid. Amatus GGZ werkt nauw samen met partners in de regio.

vacatures ggz limburg 1

Openstaande vacatures

Open Sollicitatie?

We zijn altijd geïnteresseerd in ggz-talent en mensen die graag een stap vooruit maken. Ben jij zo iemand? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@amatusggz.nl.